Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Gårdagen jag helst vill glömma

Av Lisa - 30 december 2009 14:46

Igår var den värsta dagen i hela mitt liv vad det gäller sjukdom och mående. Vaknade tidigt med så sprängande huvudvärk att jag fick gå upp och ta en tablett "miss-i-nassen". Mådde rejält illa men kunde ändå somna om en stund.

När Jörgen tyckte vi skulle gå upp så ville inte min kropp det. Jag hade så fruktansvärt ont i huvudet och mådde så illa att jag inte vågade röra mig mer än nödvändigt då jag är livrädd för att kräkas. Kräkas är det värsta jag vet faktiskt.

Jag låg och jag låg och Jörgen försökte få upp mig flera gånger. Tror inte riktigt att han förstod hur dåligt jag mådde och jag orkade inte heller vara riktigt övertygande. Jag ville vara i fred i mörkret och bara sova och vila.

Vid 16 klädde jag på mig och äntrade TV-soffan för att få lite variation. Dock blev det horisontalläge även då då jag inte kunde sitta upp (mådde för illa då).

Av resan till Gävle för nya leverprover blev det intet. Vi fick en ny tid den 7:e januari. Jag fick också ställa in IV då jag inte kunde sitta upp och den tar ju 3 timmar i sittande ställning så det gick bara inte.
Ganska sent kände jag mig så pass pigg att jag kunde peta i mig lite fil. Var rätt tom i magen vid det laget men hade bara kunnat få i mig 2 klyftor Clementiner under hela dagen pga illamåendet.

Innan vi la oss tittade vi på en snyftarfilm "When a man loves a woman" med Banderas och Meg Ryan. Grät en del! Sen kikade vi en liten stund på småkronorna som verkligen imponerar. Är ju extra roligt när min förra chefs son är med (Jakob Silferberg)
Orkade dock inte se hela filmen men såg imorse att de vann. Himla kul!!!

Idag vaknade jag och mådde bättre. Rena drömmen mot för igår. Så idag kommer en av "syrrorna" och sätter nålen. Vi ska testa en ny sort och sätta den så den får sitta kvar till imorgon då jag kan fixa IV själv med Jörgens hjälp. Är ju smidigt om jag bara behöver hjälp varannan dag.

Nu har jag ätit lite och duschat och känner mig förvånansvärt pigg. Men det är väl för att jag jämför med igår. Dammsög lite och då fick jag genast vila så inte är jag pigg i ordets rätta bemärkelse inte men pigg för att vara sjuk om ni förstår hur jag menar.

Måendet igår
Gräslig huvudvärk

Gräsligt illamående
Ont i kroppen
Värk i benen på kvällen
Febern hade stigit något 37.7

Måendet idag
Trött och sliten
Huvudvärk men ej som igår
Illamående men ej som igår
Värk i benen

Ont under fotsulorna
Stel i lederna

Nu ska jag förbereda för IV
Hörs imorrn
Kram Lisa

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 4 juli 2011 23:26

Ser att denna sida "lever" vidare fast jag inte uppdaterar och att många hittar hit. Främst borreliasjuka. Då jag inte läser här så ofta så kan det dröja länge innan ni får svar vilket ju är synd. Så vill man ha tag i mig lite snabbare så föreslår ...

Av Lisa - 25 januari 2010 10:42

Jag gör som med hundarnas blogg.... jag byter ställe på min borreliablogg. All gammal info ligger dock kvar här om nån vill läsa men inga nya inlägg kommer att skrivas här.   Vill ni fortsätta följa min Borreliadagbok får ni istället gå vidare ...

Av Lisa - 22 januari 2010 00:00

Dagarna går sin gilla gång..... i.v. en ½ och så försöker jag sysselsätta mig så mycket jag orkar.Idag har vi städat bort adventsstjärnor och stakar samt gjort grovstädning under diskbänken. Usch så mycket onödigt vi hade där. Det mest onödiga var en...

Av Lisa - 20 januari 2010 22:11

Dagen idag har varit en ljudlig dag. Kanske inte till en början men på slutet. Men för att ta det från början.... .... imorse vid 10 tiden kom min ena "syrra" och satte nålen. Time for a i.v-coqtail i 30 min. Inget macklemang när vi drog ut nåle...

Av Lisa - 19 januari 2010 15:52

Igår fick jag först ett mail och sen ett telefonsamtal som berättade att en bekant lämnat jordelivet. Det kom lika plötsligt som oväntat även om jag visste att h*n var mycket sjuk. Jag kände inte A så jättemycket men h*n har gjort avtryck i mitt liv ...

Presentation

Omröstning

Påverkar snö och kyla dig fysiskt eller psykiskt?
 Ja jag får ont i någon del av kroppen
 Ja men bara att jag blir irriterad på eländet!
 Nej jag älskar snö och kyla!
 Nej men jag önskar det vore vår istället!
 Vinter? Är det vinter nu? Själv ligger jag i idé!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Borrelialänkar

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Skapa flashcards