Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Gott Nytt År

Av Lisa - 31 december 2009 11:17

Önskar alla som läser denna blogg ett riktigt Gott Nytt År!!


****************************


Igår mådde jag ju bättre igen och idag vaknade jag också och mådde rätt ok. Har haft lite svårt att ligga bra inatt pga kanylen som sitter i min vänstra hand. Sen har jag fått erfara och träna hur det är att bara ha en brukbar hand i vissa lägen. Nyttigt! Men bävar lite för när vi sätter den i höger hand. Jag är ingen hejare på att göra saker med vänster hand direkt.

Varför vi valt att ha kanyl kvar över natten är för att bespara mina "syrror" ett besök här och så känns det skönare att kunna klara en del av behandlingen själlv. Ni vet "kvinnor kan". Fast i mitt fall är det "maken kan" då han sköter i stort sett allt härhemma nu. Han måste hjälpa mig med viss hygientvätt (läs under höger armhåla *s*) och påklädning t o m nu. Vojne vojne. Hoppas jag en dag kan gottgöra allt han gör för mig och våra hundar.

Är lite mer yr igen men det är väl "meducinens" verkan. När jag mailade min käre Dr Klemann så fick jag detta svar på min "helvetes dag" i tisdags:

"Dear Lisa,

I'm pleased to hear, that you had a big reaction under Metronidazol; this is a proof, that this medicament is working."

M a o är allt i sin ordning. Ju sämre jag mår desto bättre således.

Idag blir det lugna puckar hos oss. Bara jag, maken och sonen + hundarna som väntar in det nya året. Lite god mat och lite TV blir det väl men inget mer. Hundarna rastas i god tid. Visserligen är de inte rädda för smällare och så men det kan ju ändra sig om de möter en förlupen raket och det vill vi inte utsätta dem för.

Lider med alla hundar, katter och andra djur som kommer plågas idag/inatt. Och alla deras oroliga mattar/hussar som gör allt för att de ska slippa detta elände. Hoppas det en dag blir förbud på den här onödiga skiten som förstör så mycket. Och vem har ansvar för allt skräp som hamnar överallt efteråt. Vi brukar få städa vår tomt från en hel del raketskräp dagen efter så ingen av hundarna ska tugga i sig nåt farligt.

 

Var rädda om er därute nu och ha ett riktigt gott slut på 2009 och ett riktigt Gott Nytt År.

Inför 2010 hoppas jag för egen del på att jag blir frisk och att mina nyvunna borreliakompisar också blir friska eller åtminstone piggare.
Jag hoppas också 2010 för med sig något nytt och positivt för min man som mister sitt jobb på Ericsson nästa år.

Hoppas också mina barn lyckas bra med sina utbildningar och att de får vara med om spännande och roliga saker under 2010.

Jag önskar också att jag kommer orka göra mer med mina hundar än som det är nu då jag inte orkar någonting. Jag hade massor av planer för 2010 med tävlingar och utställningar och får jag bara chansen att göra hälften blir jag överlycklig.

2010 firar jag och min man 20 år som par och 10 år som gifta och vi vill fira vår bröllopsdag utomlands bara vi två. Det hoppas jag vi ha möjlighet att genomföra. Vart resan går har vi inte bestämt. Men antingen Grekland, Malta, Portugal, Italien eller Prag. Vi får se vart det bär hän.

 

Kram Lisa




 
 
Ingen bild

Annis

1 januari 2010 01:08

Härligt att läsa din tyska läkares svar!
Fast det är hemskt att du ska behöva må sådär dåligt för att få bli frisk. Du är verkligen en sann kämpe! Många många kramar till Dig!!!

 
Ingen bild

Eva

1 januari 2010 15:48

de delar som vi är på gemensamma plaster på under 2010 lovar jag härmed att hjälpa dig! Pyss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 4 juli 2011 23:26

Ser att denna sida "lever" vidare fast jag inte uppdaterar och att många hittar hit. Främst borreliasjuka. Då jag inte läser här så ofta så kan det dröja länge innan ni får svar vilket ju är synd. Så vill man ha tag i mig lite snabbare så föreslår ...

Av Lisa - 25 januari 2010 10:42

Jag gör som med hundarnas blogg.... jag byter ställe på min borreliablogg. All gammal info ligger dock kvar här om nån vill läsa men inga nya inlägg kommer att skrivas här.   Vill ni fortsätta följa min Borreliadagbok får ni istället gå vidare ...

Av Lisa - 22 januari 2010 00:00

Dagarna går sin gilla gång..... i.v. en ½ och så försöker jag sysselsätta mig så mycket jag orkar.Idag har vi städat bort adventsstjärnor och stakar samt gjort grovstädning under diskbänken. Usch så mycket onödigt vi hade där. Det mest onödiga var en...

Av Lisa - 20 januari 2010 22:11

Dagen idag har varit en ljudlig dag. Kanske inte till en början men på slutet. Men för att ta det från början.... .... imorse vid 10 tiden kom min ena "syrra" och satte nålen. Time for a i.v-coqtail i 30 min. Inget macklemang när vi drog ut nåle...

Av Lisa - 19 januari 2010 15:52

Igår fick jag först ett mail och sen ett telefonsamtal som berättade att en bekant lämnat jordelivet. Det kom lika plötsligt som oväntat även om jag visste att h*n var mycket sjuk. Jag kände inte A så jättemycket men h*n har gjort avtryck i mitt liv ...

Presentation

Omröstning

Påverkar snö och kyla dig fysiskt eller psykiskt?
 Ja jag får ont i någon del av kroppen
 Ja men bara att jag blir irriterad på eländet!
 Nej jag älskar snö och kyla!
 Nej men jag önskar det vore vår istället!
 Vinter? Är det vinter nu? Själv ligger jag i idé!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Borrelialänkar

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Skapa flashcards