Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Down

Av Lisa - 19 januari 2010 15:52

Igår fick jag först ett mail och sen ett telefonsamtal som berättade att en bekant lämnat jordelivet. Det kom lika plötsligt som oväntat även om jag visste att h*n var mycket sjuk. Jag kände inte A så jättemycket men h*n har gjort avtryck i mitt liv och fanns i mina tankar. Nu går mina tankar till A's familj och jag delar deras sorg om än i ett annat perspektiv såklart. Men det gjorde ont och jag grät mycket igår.

Så fruktansvärt orättvist livet är. Jag hade velat träffa A igen och vi pratade om det sist vi sågs att vi måste försöka styra upp nåt möte härhemma i Sverige. Det hann vi aldrig!

Vila i frid A och en dag möts vi igen.   
Stor varm tröstekram till hela A's familj.

******************************
Mitt mående innan det tråkiga beskedet har varit sisådär. Jag har en hel del ont nu och har reaktioner varje dag på i.v.'t Ibland är smärtan jättejobbig men oftast går den att härda ut. Man vänjer sig ju.

Jag har en högerarm som inte är som den ska längre. Ingen styrka i den alls nästan och jag har svårigheter att lyfta den t ex när jag ska ta av mig en tröja eller så. Jag har inte gjort nåt så att den skulle vara överansträngd, jag har inte suttit mer vid datorn än förut så det kan bero på det så jag vet faktiskt inte om det är pga borrelian eller vad det är. Skumt!

Febern ligger på 37.8 de här dagarna. Det enda som jag kan säga är bättre i nuläget, för dem som undrar om jag inte blir bättre av behandlingen, det är yrseln. Dock känner jag av den om jag gör för mycket en dag. Som igår t ex när jag var till Ove Jansson (se nedan)

Imorgon ska jag göra CT-röntgen av skallen på kvällen. Är säkert rätt tomt därinne   Ja på sånt som inte ska va där menar jag. Jag tror inte för en sekund att alla mina symptom beror på nåt därinne men skönt att få göra röntgen iallafall för att utesluta det.

Igår tog jag nya leverprover och idag har jag glömt bort att ringa om dem. Jösses!!! Får be Jörgen åka in och hämta dem på förmiddagen om han hinner. Annars får jag väl försöka åka iväg själv.

Härhemma händer inte mycket. Jag får i.v på förmiddagen och sen åker Jörgen och jobbar och jag "hasar omkring" mest. Dvs mellan TVn och datorn hasar jag. Nåt mer orkar jag inte med. Jo jag går med hundarna förstås.

Igår tog min ena "syrra" mig med på shoppingtur till Ove Jansson. När vi kom hem och jag gått med hundarna så ramlade jag ihop i soffan typ. Var inte vaken många sekunder efter jag satt mig och slumrade där en stund. Tittade dock på Idrottsgalan och var en av 69.7 % (eller vad det var) som röstade på Helena Jonsson. Vilken tjej och vilket idrottsföredöme hon är!!! Tyckte annars galan var lite tråkigare än förut. Vem glömmer Robert Gustavsson när han säger "jag är inte bitter"   + alla andra tokigheter han höll på med.

Nu ska hundarna strax få sin prommis innan det är dags att äntra TVsoffan igen.

Ha en fortsatt fin tisdag
Kram Lisa

 

 
 
Ingen bild

Eva

19 januari 2010 18:00

tänker på dig Sys.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 4 juli 2011 23:26

Ser att denna sida "lever" vidare fast jag inte uppdaterar och att många hittar hit. Främst borreliasjuka. Då jag inte läser här så ofta så kan det dröja länge innan ni får svar vilket ju är synd. Så vill man ha tag i mig lite snabbare så föreslår ...

Av Lisa - 25 januari 2010 10:42

Jag gör som med hundarnas blogg.... jag byter ställe på min borreliablogg. All gammal info ligger dock kvar här om nån vill läsa men inga nya inlägg kommer att skrivas här.   Vill ni fortsätta följa min Borreliadagbok får ni istället gå vidare ...

Av Lisa - 22 januari 2010 00:00

Dagarna går sin gilla gång..... i.v. en ½ och så försöker jag sysselsätta mig så mycket jag orkar.Idag har vi städat bort adventsstjärnor och stakar samt gjort grovstädning under diskbänken. Usch så mycket onödigt vi hade där. Det mest onödiga var en...

Av Lisa - 20 januari 2010 22:11

Dagen idag har varit en ljudlig dag. Kanske inte till en början men på slutet. Men för att ta det från början.... .... imorse vid 10 tiden kom min ena "syrra" och satte nålen. Time for a i.v-coqtail i 30 min. Inget macklemang när vi drog ut nåle...

Av Lisa - 16 januari 2010 08:32

.... i mina ben och rygg är det just nu. Igår och idag har jag haft stora problem med stelheten och värk i främst ryggen och benen. Det pågår ett krig och det är ju bra om du frågar min tyske läkare. Konstigt för jag har inte haft den här reaktione...

Presentation

Omröstning

Påverkar snö och kyla dig fysiskt eller psykiskt?
 Ja jag får ont i någon del av kroppen
 Ja men bara att jag blir irriterad på eländet!
 Nej jag älskar snö och kyla!
 Nej men jag önskar det vore vår istället!
 Vinter? Är det vinter nu? Själv ligger jag i idé!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Borrelialänkar

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Skapa flashcards